Ta strona zapisuje w Twoim urządzeniu krótkie informacje tekstowe zwane plikami cookies (ciasteczkami). Są one wykorzystywane do zapisywania indywidualnych preferencji użytkownika, umożliwiają logowanie się do serwisu, pomagają w zbieraniu statystyk Twojej aktywności na stronie. W każdej chwili możesz zablokować lub ograniczyć umieszczanie plików cookies (ciasteczek) w Twoim urządzeniu zmieniając ustawienia przeglądarki internetowej. Ustawienie lub pozostawienie ustawienia przeglądarki na akceptację cookies (ciasteczek) oznacza wyrażenie przez Ciebie świadomej zgody na takie praktyki.
 

Temat zadania inwestycyjnego:
Remontholu głównego oraz toalet w Hali Sportowej w Gliwicach

Zamawiający:
Zarząd Ośrodków Wypoczynkowo – Turystycznych TUR
44-100 Gliwice, ul. Ziemięcicka 62

Wykonanie dokumentacji projektowej:
Czerwiec – sierpień 2008r.

Charakterystyka zadania inwestycyjnego:
Kompleksowy remont holu głównego oraz toalet w budynku Hali Sportowej w Gliwicach – Sośnicy wraz z instalacjami wewnętrznymi.
Powierzchnia użytkowa ok. 270m².

Generalny projektant:
mgr inż. arch. Ewa Przybył

Współpraca autorska:
Katarzyna Błach